China Computeros Software fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Mr.Jack

Telefoonnummer : +85269320994

WhatsApp : +85268498738

Free call
Global Software Network Technology Co., Ltd

Globaal de Technologieco. van het Softwarenetwerk, Ltd

  • Global Software Network Technology Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Microsoft Aantal werknemers: 10~50
Jaarlijkse omzet: 1000000-100000000 Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Globaal die de Technologieco. van het Softwarenetwerk, Ltd in 2016 wordt opgericht, is een eigenaar van het technologiebedrijf en een in werking gestelde van de computerhardware en software elektronische handeldetailhandelaar. Ons traditioneel bedrijfsmodel is gebaseerd op kwaliteit, doenbaarheid, en gebruikerservaring. Als de industrieleider in software en technologiedetailhandelaar in China, is de klantentevredenheid ons nummer één prioriteit. Ons verenigd doel is een universele oplossing voor de software en de hardwarebehoeften van elk van onze klant te leveren, terwijl het handhaven van de beste prijzen van de industrie.

Geschiedenis
Dienst

Globaal de Technologieco. van het Softwarenetwerk, Ltd wordt toegewijd aan het zijn de beste online softwareopslag, met de hoogte - kwaliteitsproducten u aan onverslaanbare prijzen wenst. Zo, wat maakt onze opslag van de menigte, en waarom zou u winkelend met ons moeten nadenken duidelijk uitkomen?

Hier zijn enkelen van de belangrijkste manieren wij ernaar streven om onze klanten te dienen:

  1. Elk van onze producten komen met gewaarborgde lage prijzen. Als u hetzelfde echte softwarepakket aan een lagere prijs elders gelieve e-mail in een verbinding aan dat product op de website van de concurrent (zodat wij zijn authenticiteit) vindt te kunnen verifiëren en wij zullen gelukkig zijn om de prijs aan te passen.
  2. Elk van onze software is beschikbaar via onmiddellijke digitale download. Dit betekent dat zodra u uw aankoop maakt, u en beginnen gebruikend uw product kunt onmiddellijk downloaden. Zeg vaarwel aan het verschepen van prijzen en wachttijden, en zeg hello aan „onmiddellijke voldoening“!
  3. Wij zijn trots plaatselijk bezeten die zaken, door mensen worden gecreeerd en worden beheerd die echt om onze klanten geven. Elke dag, werken wij hard om onze reputatie als vertrouwde op en wettige zaken, en een brandkast te verdienen en online het winkelen bestemming voor u te beveiligen.

Wanneer u bereid bent begonnen te worden voel vrij om onze opslag te doorbladeren en de software te vinden u nodig hebt.

Ons Team


fabrieksafzet, groothandelaar, het Professionele team van de buitenlandse handelsverkoop, OEM&ODM,

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in